• Son zamanlarda yeni taç aşısının etkisiyle şırınga ve iğnelerin fiyatları fırladı.Avrupa, Güney Amerika, Afrika ve diğer ülkelerden, özel zaman, erken sipariş, fiyat tavizleri, hızlı teslimat süresi gibi birçok sipariş aldık. !

• Geçen hafta Güney Kore'den eski bir müşteri 200.000 kulak ısıtıcısı siparişi verdi. Paketledik ve hazırladık. ve onun için kaliteli ve iyi paketlerle gönderin. Yakında bazı yeni siparişlere bakacağız ve dünyada daha fazla müşteri tanımayı umuyoruz!

• Kamerun'daki eski bir müşterimizden bir kateter siparişi bugün teslim ettik. Bu sipariş bu yıl birçok kez verildi ve biz eski arkadaşlar gibiyiz. Birbirimize güveniyoruz ve çok hoş bir iş birliği yapıyoruz, daha fazla arkadaş edinmeyi ve daha çok arkadaşımızın şirketimizi tanımasını umuyoruz. Tanıştığıma memnun oldum!

• Bugün Kuveyt'ten gelen müşterimize sonda kapakları siparişini gönderdik, bu ay bizimle yüz bin adet sonda kapağı siparişi verdi ve on günden az bir sürede bitirmek için elimizden gelenin en iyisini yaptık ve onun için kargoya verdik. kaliteli ve iyi paketler. Yakında bazı yeni siparişlere bakacağız ve dünyada daha fazla müşteri tanımayı umuyoruz!

• Bugün Kuveyt'e gönderilmek üzere yüz bin kulak termometresi prob kılıfını paketleyip hazırladık. Paketlememiz sadece hızı değil aynı zamanda kaliteyi de garanti eder. Müşteri için önceden paketledik, eski müşterinin geri alımı için teşekkürler, güveniniz için teşekkürler! Umarım iyi bir işbirliğini sürdürebiliriz.Ayrıca yeni müşteriler kazanmayı ve dünyada iyi bir işbirliğini sürdürmeyi dört gözle bekliyorum.

• Bugün, 9 yıldır şirketimizle çalışan eski bir Bolivya müşterisi, infüzyon setleri, sütürler, idrar torbaları, turnikeler gibi birçok tıbbi malzemeyi yeniden sipariş etti. Eski müşterilerimize minnettarız. Onların güvenleri, böylece bugün bizi destekleyeceklerine olan güvenleri.Tüm eski müşterilere karşı yaşayacağız, her yeni müşteriyi ağırlamak için iyi niyetle olacağız, sizinle çalışmayı dört gözle bekliyoruz!

• Bugün sonda kapaklarının siparişini Endonezya'daki müşterimize gönderdik. Geçen hafta bizimle birlikte yirmi bin adet sonda kapağı siparişi verdi ve bir haftadan daha kısa sürede bitirmek için elimizden gelenin en iyisini yaptık ve onun için kaliteli ve iyi paketlerle gönderdik. ve dünyada daha fazla müşteri tanımayı umuyoruz!

• Bugün ABD'den gelen müşterimize sonda kapaklarının siparişini gönderdik ve bir aydan daha kısa sürede bitirmek için elimizden gelenin en iyisini yaptık ve onun için kaliteli ve iyi paketlerle gönderdik. Teslimat süremiz müşterinin ihtiyacının 5 gün önündedir. Yakında bazı yeni siparişlere bakacağız ve dünyada daha fazla müşteri tanımayı umuyoruz!

Son fiyat olsun? En kısa sürede cevap vereceğiz (12 saat içinde)

Gizlilik Politikası